22-07-2015 07:34

Rijvaardigheid Senioren

Personen van 55 jaar en ouder kunnen in september a.s. deelnemen aan een rijvaardigheidstest georganiseerd door VVN afdeling Dalfsen. Tijdens een korte cursus worden de veranderingen in de verkeersregels doorgenomen en wordt de kennis van het verkeer en de toepassing ervan in de praktijk getoetst en opgefrist. 

De cursus omvat informatie met behulp van een powerpoint presentatie over de verkeersregels, voorlichting over medicijngebruik en autorijden. De cursus biedt u een ontspannen gelegenheid om tijdens een rit een deskundig advies over uw rijstijl te krijgen. 

De rit van één uur wordt afgenomen in uw eigen auto, onder begeleiding van een erkende rijinstructeur . Daarnaast krijgt u een vragentest over de verkeerstheorie.

Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden.

De theorie is op donderdagochtend 17 september van 09.00 uur tot 11.30 uur en de praktijk op donderdagochtend of -middag 24 september a.s.

Opgave is mogelijk t/m 10 september a.s. bij Gerrit Kok, bij voorkeur via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam, adres, tel. en e-mailadres, of tel. (0529) 433167.