25-03-2015 11:00

Vaardigheidstraining voor gebruikers elektrische fietsen

Op woensdag 27 mei organiseert VVN een vaardigheidstraining met de eigen elektrische fiets voor senioren vanaf 60 jaar. Deze vinden plaats in Nieuwleusen in Het Witte Peerd (09.30 uur), in Lemelerveld in Kulthurhus De Mozaïek (12.30 uur) en in Dalfsen in het clubgebouw van Toerclub Dalfsen (15.00 uur)

 

De training bestaat uit een uur theorie over: hoe ga je om met zo’n fiets, de verkeersregels, de eventuele gevaren e.d. Daarna worden er enkele oefeningen gedaan op een afgesloten parcours en ten slotte volgt een korte fietstocht onder begeleiding.

 

Ook als u nog geen elektrische fiets heeft, maar overweegt er een aan te schaffen dan kan deze instructiebijeenkomst voor u van belang zijn.

 

Deelname is gratis. I.v.m. de organisatie is aanmelding vooraf noodzakelijk.

Dit kan bij Gerrit Kok: bij voorkeur per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="href: 'mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.';">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06- 125 984 67. Vermeld a.u.b. in welke plaats u wilt deelnemen. Na aanmelding ontvangt u meer informatie.