23-08-2023 14:50

Opfriscursus Rijvaardigheid Senioren

 

Opfriscursus Rijvaardigheid Senioren.

 

Automobilisten van 55 jaar of ouder, wonend in de gemeente Dalfsen, kunnen in september weer deelnemen aan een opfriscursus rijvaardigheid georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland afdeling Dalfsen.

De cursus omvat o.a. informatie over de veranderingen in de verkeersregels en voorlichting over medicijngebruik i.c.m. autorijden. Tijdens een rit van ongeveer een uur, in uw eigen auto onder begeleiding van een erkende rijinstructeur, krijgt u deskundig advies over uw rijstijl.

Daarnaast krijgt u een vragentest over de verkeerstheorie. De uitkomst van zowel de theorie als de praktijk hebben geen consequenties voor uw rijbewijs.

Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden!!!!

De theorie is op dinsdagochtend 19 september van 09.00 uur tot ongeveer 12.00 uur en de praktijk op dinsdagochtend of -middag 26 september a.s. U kunt zich alleen opgeven als u zowel de theorie- als de praktijkles volgt.

Opgave is mogelijk t/m 12 september a.s. bij Johan Holsappel, bij voorkeur via de mail: johan.holsappel@hotmail.nl met vermelding van naam, adres, tel. en e-mailadres, of tel. 0629000815 (bvk ’s avonds).

 

VVN-afdeling Dalfsen

 

Coördinator activiteiten senioren

Johan Holsappel

0629000815

Johan.holsappel@hotmail.nl