20-05-2019 15:36

Verkeersexamen

Verkeersdiploma`s uitgereikt aan basisscholieren

 Afgelopen week (week 19) gingen de drie wethouders langs de basisscholen in de gemeente Dalfsen om de deelnemers aan de schoolverkeersexamens  te feliciteren met hun behaalde diploma.

De wethouders R. van Leeuwen, J. Uitslag en A. Schuurman trokken samen met een bestuurslid van Veilig Verkeer Nederland ( VVN ) afd. Dalfsen door de gemeente Dalfsen om op alle basisscholen het diploma van het schoolverkeersexamen uit te reiken.

A. Schuurman bezocht de scholen in een deel van Dalfsen,  Ankum en Oudleusen, J. Uitslag toog richting Nieuwleusen terwijl  R. van Leeuwen een deel van Dalfsen en Lemelerveld voor zijn rekening nam. Er is veel dank verschuldigd aan de leerkrachten die de deelnemer klaar gestoomd hebben voor het verkeersexamen, dat bijdroeg aan een uitstekende score.  Aan het schoolverkeersexamen hebben 420 leerlingen deel genomen. Van VVN afd. Dalfsen afdeling hebben de deelnemers en de leerkrachten een blijvend aandenken in de vorm van een drie kleuren bolpoint met het opschrift “Schoolverkeerexamen Gemeente Dalfsen 2019” ontvangen.